DCM Vivifos 25 kg aanlegmest

57,95 incl. btw

Ruim op voorraad

Beschrijving

DCM Vivifos

Fosfor is een onmisbaar element in plantenvoeding en speelt een belangrijk rol bij energierijke processen in de plant zoals bloei-, vrucht- en wortelvorming. Ook voor de opbouw van de celwand en de vorming van eiwitten en enzymen is fosfor nodig.

DCM Vivifos bevat langwerkende organische fosforbronnen. Het is een ideale meststof om toe te passen bij het zaaien van graszaad of het leggen van graszoden. Het zorgt voor betere beworteling en daardoor een sterkere grasmat welke minder gevoelig is voor speelschade bij intensieve betreding.

Vivifos van DCM is een evenwichtig samengestelde meststof welke bestaat uit verschillende organische grondstoffen. Het bevat onder andere; beendermeel, cacaodoppen en druivenpittenkoek. De onderlinge verhouding zorgt voor een gecontroleerde vrijgave van voedingselementen voor een periode van wel 75 tot 100 dagen lang.

De meststof bestaat uit gepatenteerde Minigran korrels van allemaal dezelfde grootte, in dezelfde samenstelling en in dezelfde verhouding. De korrels zijn geurarm, hartstikke makkelijk egaal te verdelen en stoffen niet tijdens het strooien.

Door het bijzonder kleine formaat van de mestkorrels heeft DCM Vivifos een betere werking dan vergelijkbare meststoffen in normale korrel- of kruimelvorm. Bij aanleg dient Vififos door de bovenste 10 – 15 cm van de grond te worden gemengd.

Dosering

Aanleg van gazon: 4 – 6 kg per 100 m2
Doorzaaien: 3 – 5 kg per 100 m2
Onderhoud: 3 – 4 kg per 100 m2

Een zak van 25 kg DCM Vivifos is afhankelijk van de dosering goed voor 400 – 800 m2 gazon.

service-employee.png

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op.

Aanbevolen

Andere suggesties…

Specificaties

Merk DCM
Categorie aanlegmest
Soort mest organisch-mineraal
Seizoen voorjaar, zomer, najaar
Verpakking 25 kg
Dosering 4 kg / 100 m2
Oppervlakte 600 m2
Stikstof (N) 4%
Fosfor (P2O5) 30%
Kalium (K20)
Magnesium (MgO)
Zwavel (SO3)
Ijzer (Fe)
Spoorelementen nee
Organische stof 13%

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingenBeoordeling toevoegen


Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen

Login