Graszodenkwekerij Brabant Kuypers Graszoden Biezenmortel

Over ons

Gazonplus.nl is een webshop voor doe-het-zelvers van Kuypers Graszoden. Een familiebedrijf opgericht in 1958. Wij zijn producent en leverancier van graszoden voor verschillende branches. Zakelijke klanten van ons zijn bijvoorbeeld: aannemers, hoveniersbedrijven & golfbanen. 

Onze graszodenkwekerij bevindt zich in Biezenmortel, centraal gelegen tussen Tilburg en Den Bosch, vlakbij de snelweg A58 en de rijksweg N65. We zijn specialist op het gebied van gazonaanleg en voorzien jou als doe-het-zelver graag van professioneel advies. Naast grasmatten verkopen we ook aanverwante producten zoals:

Ben jij de eigenaar van een oud gazon dat aan vervanging toe is? Of ben je juist van plan een compleet nieuw gazon te gaan leggen? Met behulp van onze kennis en graszoden zit je goed. Binnen één dag realiseer je al schitterend resultaat.

Vanaf maart tot en met oktober bezorgen we dagelijks verse graszoden door heel Nederland. Voor 13.00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al in huis. Zelf afhalen? Ook dat is geen probleem. Je kunt bij ons graszoden reserveren via mail, whatsapp of telefoon.

Beste kwaliteit graszoden

Het gras dat wij kweken bestaat uit een mengsel van de best geteste grassoorten vanuit De Grasgids. Dat wil zeggen, gezaaide rassen zijn vooraf onafhankelijk en uitgebreid beproefd op onder andere droogtetolerantie, ziekteresistentie en standvastigheid. Ons gras, van het type speelgazon, bestaat uit;

  • 20% Engels raaigras ( groot herstellend vermogen)
  • 30% Veldbeemdgras (sterke beworteling)
  • 50% Roodzwenkgras (goede droogtetolerantie)

Doordat wij een graszaadmengsel toepassen dat bestaat uit verschillende grassoorten met daarin nog een onderverdeling in verschillende variëteiten kan het zich onder vrijwel alle groeiomstandigheden vestigen en handhaven. Het mengsel is evenwichtig en heeft zich bewezen door de jaren heen.

Duurzaam gekweekt

We werken zonder snelwerkende kunstmeststoffen en laten op die manier ons gras bewust rustig aan groeien. Door continue bemonstering en gerichte bemesting voorzien de graszoden zich van een stevig en gezond wortelgestel.

Met het oog op de toekomst wordt iedere vierkante meter zo duurzaam mogelijk gekweekt. Binnen ons bedrijf streven we naar een gesloten kringloop door al onze velden jaarlijks opnieuw te voorzien van kalk, compost en teelaarde.