Productfilter
Merk
Oppervlakte
pH

Bodemverbeteraar

Zodra je een gazon of plantvak gaat aanleggen is het goed om te realiseren dat de bodem de basis is voor de latere prestaties van het gras of de planten. Wanneer grond, vlak voor het aanplanten, inzaaien of graszoden leggen, braak ligt, is dat het ideale moment om aan die basis te werken.

Het mengen van een bodemverbeteraar door de ondergrond stimuleert het bodemleven, maakt de grond luchtiger en verhoogt het organisch stofgehalte.

De toepassing van een bodemverbeteraar zorgt voor de ideale bodemomgeving waarin jonge planten zich snel kunnen wortelen en ontwikkelen.

Toont alle 3 resultaten

DCM Vivimus bodemverbeteraar

DCM Vivimus is al jarenlang dé bodemverbeteraar voor in de tuin. Het professionele merk kent drie verschillende varianten.

DCM Vivimus Universeel is een bodemverbeteraar met een normale pH-waarde is o.a. geschikt voor de aanplant van sierheesters, hagen, bomen, bloemen & vaste planten. Daarnaast is het toepasbaar bij de aanleg van gazons.

DCM Vivimus Heide Rhodo is een bodemverbeteraar met een lage pH-waarde speciaal voor de aanplant van zuurminnende planten zoals bijv. rhododendron, azalea, skimmia & hortensia. Tevens is het product geschikt om bodems te verzuren die een te hoge pH-waarde hebben.

DCM Vivimus Gazon is tot slot ook toepasbaar als bodemverbeteraar, maar is eigenlijk het meest geschikt als dressgrond na het bijzaaien. Door een dun laagje Vivimus Gazon over het graszaad te leggen, waait het minder makkelijk weg, blijft het vochtiger, en ontkiemt het vele malen beter.

Filter

Productcategorieën
Productfilter
Merk
Oppervlakte
pH