Productfilter
Merk
Toepassing
Oppervlakte
Soort

Tuinmest

Op zoek naar professionele tuinmest om borders, hagen of bomen te voeden? Tuinmest van DCM is daarvoor de beste keuze. De unieke combinatie van direct opneembare en organisch langwerkende voeding zorgt voor onmiddellijk én aanhoudende groei van diverse tuinplanten.

Toont alle 4 resultaten

DCM tuinmest

DCM tuinmest bestaat uit fijne korrels voorzien van de gepatenteerde Minigran® technologie. Iedere mestkorrel is daardoor exact hetzelfde qua verhouding en samenstelling. Dit zorgt voor een zo homogeen mogelijke groei na toepassing. De kleine korrels zijn geurarm en zijn nagenoeg stofvrij door de tuin te strooien.

DCM MIX 2

DCM MIX 2 is een organisch-minerale meststof voor kaliumbehoeftige planten in de tuin. Door zijn zachte werking is het absoluut dé meststof om te strooien in bloemperken of plantvakken. Het tweemaal per jaar toepassen van DCM MIX 2 staat garant voor intense bloemkleuren en uitbundige bloei.

DCM MIX 3

DCM MIX 3 is een evenwichtig samengestelde meststof op hoofdzakelijk organische basis. Daardoor is het niet alleen geschikt gazons maar ook voor bomen, hagen, struiken en vaste planten. De uitstekende combinatie van direct opneembare en organisch langwerkende voeding zorgt voor onmiddellijk én aanhoudende groei.

DCM MIX 6

DCM MIX 6 is een voornamelijk organische meststof welke planten doet afharden. Het maakt bomen, struiken, vaste planten & gazons winterklaar.  In deze meststof ligt de nadruk op extra kalium. Kalium zorgt ervoor dat de plantencellen zich niet lang strekken maar juist kort op elkaar vormen. De plant wordt hierdoor een stuk steviger.

Filter

Productcategorieën
Productfilter
Merk
Toepassing
Oppervlakte
Soort