Productfilter

Graszoden

Wil je jouw bestaande gazon vervangen? Of juist een compleet nieuw gazon aanleggen? Met behulp van verse grasmatten realiseer je binnen één dag al een kant-en-klaar speelgazon. Onder groeizame omstandigheden kunnen kinderen en huisdieren al na 14 dagen op het gras spelen. Zelf graszoden leggen is niet moeilijk. Met een ons uitgebreide stappenplan kun je het makkelijk zelf.

Enig resultaat

Graszoden kopen

Het online bestellen en kopen van graszoden kan heel eenvoudig in onze webshop. Bereken het aantal vierkante meters dat je nodig hebt, inclusief 3 – 5 % snijverlies, en plaats deze in je winkelmand. Geef vervolgens aan of je jouw bestelling wil laten bezorgen of komt afhalen. De prijs voor de graszoden, in- of exclusief bezorgkosten wordt automatisch berekend tijdens het afrekenproces.

Wanneer graszoden leggen

Het aanleggen van graszoden kan in principe het hele jaar door. Qua weersomstandigheden is de periode van half april tot begin juni of van half augustus tot begin oktober het meest gebruikelijk.

Het is verstandig om de ondergrond voor graszoden al voordat je gaat bestellen gereed te hebben liggen. Een grasrol is namelijk een vers product welke bij voorkeur zo snel mogelijk gelegd dient te worden.

Na aanleg is het enkel nog maar nodig om de graszoden goed te sproeien en kan het genieten van een kant-en-klaar speelgazon direct beginnen!

Filter

Productcategorieën
Productfilter