Speelgazon graszoden | 1m2 | 40 x 250 cm

(2 klantbeoordelingen)

4,10 incl. btw

  • Bezorging v.a. €75,- orderwaarde (di t/m vr)
  • Zelf afhalen in de winkel (ma t/m za) 

Ruim op voorraad

Staffelkorting
Bestel 76 stuks en bespaar 4% 3,95
Bestel 151 stuks en bespaar 7% 3,80
Bestel 301 stuks en bespaar 9% 3,75
Bestel 751 stuks en bespaar 11% 3,65
Bestel 1201 stuks en bespaar 13% 3,55

Beschrijving

Graszoden kopen

Graszoden kopen doe je wanneer je er voor kiest om zelf een gazon aan te leggen. Met grasmatten creëer je snel een dicht en onkruid vrij gazon waar kinderen en huisdieren al na 2 weken op kunnen spelen.

Graszoden zijn makkelijk hanteerbaar en passen eenvoudig in iedere kruiwagen. Een grasrol is ongeveer één vierkante meter per stuk. Zorg ervoor dat je genoeg rollen besteld, houd rekening met 3- 5 % snijverlies.

Het gras bestaat uit een fijne selectie van de meest innovatieve grassoorten en is toepasbaar als speel- of recreatiegazon. Het verdaagt betreding goed, kan tegen een stootje en is geschikt voor robotmaaier gebruik.

Bij regelmatig onderhoud heeft het gemiddeld een levensduur van 10 – 15 jaar. Vanzelfsprekend is het gras vrij van onkruiden, ongewenste grassen, plastic net, stenen of kiezels.

Samenstelling:

  • 20% Engels Raaigras (herstellend vermogen)
  • 30% Veldbeemdgras (sterk beworteling)
  • 50% Roodzwenkgras (hoge sierwaarde)

Verlengde houdbaarheid

Na het oogsten wordt het gras direct vacuüm gekoeld en klaar gemaakt voor verzending. Tijdens dit proces worden de graszoden gekoeld tot een temperatuur van 3 °C. Gekoelde graszoden behouden langer hun groene kleur en kwaliteit. Dit geeft je meer tijd om de graszoden te verwerken.

Je hoeft gekoelde graszoden na levering niet perse direct te leggen, al raden we dit wel ten zeerste aan. Je kan het beste pas graszoden kopen wanneer al het voorbereidende werk is gedaan. Op die manier voorkom je onverwachte problemen in je planning.

Na levering kan je de grasmatten het beste in de schaduw en uit de wind bewaren. Indien nodig mag je de rollen licht vochtig maken. Dek ze zeker niet af met een plastic zeil! Dat veroorzaakt namelijk broeivorming waardoor de grasrollen snel geel of bruin van kleur worden.

service-employee.png

Vragen over dit product?

Neem contact met ons op.

Aanbevolen

Andere suggesties…

Specificaties

Breedte 40 cm
Lengte +/- 250 cm
Dikte +/- 1,5 cm
Gewicht 15 kg / m2
Type speelgazon
Engels Raaigras 20%
Veldbeemdgras 50%
Roodzwenkgras 30%
Conditie gekoeld

Reviews

2 beoordelingen voor Speelgazon graszoden | 1m2 | 40 x 250 cm

5,0
Gebaseerd op 2 beoordelingen

5 sterren

100

100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-2 van 2 beoordelingen

  1. beste uit het land, voor ons als hovenier geen ander gras! rijden voor 2m2 nog op en neer doen het niet meer voor minder

  2. Een mooi bedrijf die met je mee denkt en het juiste advies geeft. Altijd voorraad en het word netjes voor je geladen. En natuurlijk een schitterend mooi gazon na het leggen.Beoordeling toevoegen


Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen

Login