Productfilter
Merk
Oppervlakte

Herstel graszaad

Herstel graszaad bevat snel kiemende grassoorten. Na het bijzaaien zijn kale plekken daardoor binnen enkele weken weer netjes gevuld. Herstel graszaad is ook het beste graszaad wat je kunt zaaien na het verticuteren of herstellen van loop- of speelschade.

Toont alle 7 resultaten

Herstel graszaad kopen

Herstel graszaad kopen kan zowel in kleinverpakking van bijv. 1 kg als een grootverpakking van 5 of 15 kg. Afhankelijk van de openheid van je gazon gebruik je tijdens het gras bijzaaien ongeveer 10 – 20 gram graszaad per vierkante meter. Oftewel 1 – 2 kg herstel graszaad per 100 m2.

Advanta Recover 2

Advanta Recover 2 is professioneel graszaad voor het door- of bijzaaien van een gazon. Het is een snel kiemend graszaadmengsel dat kale en open plekken razensneld opvult. Met Advanta Recover 2 wordt de jaarlijkse opknapbeurt van het gazon een fluitje van een cent.

Barenbrug SOS Lawn Repair

Barenbrug SOS Lawn Repair herstel graszaad is speciaal bedoeld om je gazon op te knappen wanneer het schade heeft opgelopen. Bijvoorbeeld na een hete lange zomer, een natte koude winter spelende kinderen.

SOS Lawn Repair van Barenbrug is herstel graszaad met een extreem snelle kieming en vestiging. Speciaal bij koude bodemtemperaturen (tot 6 ºC) presteert het goed. Daardoor is het uitermate geschikt voor gebruik in het vroege voorjaar.
Later in het groeiseizoen is het ook perfect om te gebruiken na het verticuteren.

Filter

Productfilter
Merk
Oppervlakte