Graszodenkwekerij Brabant Kuypers Graszoden Biezenmortel

Graszodenkwekerij

Op zoek naar een graszodenkwekerij? Kuypers Graszoden is een echt familiebedrijf. Al sinds 1958 zijn wij graszodenkweker en leverancier van grasmatten voor verschillende branches. Niet alleen voor professionals zoals hoveniers, greenkeepers en aannemers, maar ook voor particuliere doe-het-zelvers.

Het gras dat wij kweken bestaat uit een mengsel van de best geteste grassoorten vanuit De Grasgids. Dat wil zeggen, gezaaide rassen zijn vooraf onafhankelijk en uitgebreid beproefd op onder andere standvastigheid, ziekresistentie & droogtetolerantie. Ons speelgazon bestaat uit;

  • Engels raaigras
  • Roodzwenkgras
  • Veldbeemdgras

De zorgvuldig samengestelde mix van grassoorten zorgt voor een gazon met een groot herstellend vermogen, goede droogtetolerantie en sterke beworteling. Ons gekweekte gras kan zich onder vrijwel alle groeiomstandigheden vestigen en heeft zich bewezen door de jaren heen.

Graszodenkwekerij Brabant

Onze graszodenkwekerij bevindt zich in Biezenmortel, centraal tussen Den Bosch en Tilburg. Vlakbij de snelweg A58 en de rijksweg N65. We zijn specialist op het gebied van gazonaanleg en voorzien je graag van hulp en advies. Als particulier vind je in onze webshop naast grasmatten ook aanverwante producten zoals:

Graszoden groothandel

Vanaf maart tot en met oktober bezorgen we vanaf onze kwekerij vrijwel dagelijks verse grasmatten door heel Nederland & België. Voor 13.00 uur besteld is vaak de volgende werkdag al op locatie. Geïnteresseerd in onze producten en diensten? Of zakelijk klant worden? Kijk verder rond op onze website of neem direct contact met ons op.

Ook interessant  Alle blogs

wanneer graszoden leggen vanaf wanneer tot wanneer beste tijd

Wanneer graszoden leggen?

Het leggen van graszoden kan in principe het hele jaar door. Periodes met weersextremen zoals; sneeuw, vorst, een hittegolf of erg veel regen raden we

Lees verder »